Dimecres 12 de setembre, a les 19h. Trobada d’activistes domèstiques de Ca la Dona

el 12 de setembre a ca la dona12 de setembre…Totes les dones que vulgueu col·laborar amb el funcionament de l’espai de Ca la Dona, aquest dia en farem una introducció-formació. Què vol dir ser activista domèstica?

Les activistes domèstiques garantim el funcionament quotidià i bàsic de la casa: obrir i tancar portes, atendre el telèfon i les dones i grups que s’acosten a Cld, atendre les necessitats dels grups quan fan reunions o activitats, fer reserves de sales, endreçar, rebre dones interessades en conèixer-nos, etcètera.

Una part d’aquest treball té a veure amb conèixer els recursos materials dels que disposem (projector, material per a pancartes, etc.) i què és el que oferim.

Una altra part, amb recollir i distribuir encàrrecs, propostes, idees, queixes.

Una altra part, amb acollir trucades de dones en situacions de violència masclista i també de dones en situació de conflicte social o de precarietat, i saber què fer amb les demandes: on derivar, com contenir, què podem oferir.

Atenció activistes domèstiques: no cal saber/voler  fer de tot.

Per això, en aquesta trobada, podrem aprofundir en les tasques i rols que podem fer, les nostres disponibilitats horàries, i començar a treballar alguns criteris bàsics dels diferents treballs.

Si no pots venir a la sessió, però estàs interessada en fer de voluntària, posa’t en contacte amb info@caladona.org

recordatori: Dimecres 12 de setembre, a les 19h. Trobada d’activistes domèstiques.

decoradores.... posar maco l'espai infantil calendari espais...on ens reunim? afegir més llibres a la llibreria de totes.... obrir i tancar la casa.... DSC04976 aquí....per estar al dia... sostenint les activitats.... veniu totes....

Log in with your credentials

Forgot your details?