Diumenge 1 de juny FemFira…vols donar un cop de mà?

Dones, Comença l’estiu, abans de llençar…….re-utilitzem, re-valorem, intercanvi, 2a mà… segur que tenim coses a casa que ja no utilitzem… vols fer-les córrer i que alguna altra les faci servir?

El primer diumenge de juny tornem a omplir Ca la Dona de parades d’intercanvi, 2a mà i de creadores alternatives…fem possible consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable. Si no tens coses per portar…vine, tria i remena, segur que fas alguna troballa mentre passes una bona estona.

cartell1junyfiracaladonaEntre les parades, hi haurà una de 2a mà amb roba i objectes donats per sòcies i amigues . Si tens coses…a partir del 20 de maig tindrem habilitat un espai de recollida, a peu de l’escala.

Si tens una estona lliure, a part de mirar i remenar entre les paradetes, pots fer de paradista de Ca la Dona? O t’agradaria més donar un cop demà al “nobar”? Sigui com sigui….aquí tens un formulari per apuntar-te! Moltes gràcies!!!! http://doodle.com/xbr23r24wp9gsf3p Recordatori:  pots portar roba i objectes que tinguis per casa i ja no fas servir i un parell de penjadors que et sobrin!

Programa: 11h – 20h Fira  —- 13h Coneixent els Mercats i Fires alternatives a Barcelona, una opció de consum sostenible —- 17:00h Taller creatiu per a criatures amb la Rose (per peques de 5 a 10 anys) —- 18h Llimonada fresqueta

Al migdia farem un dinar col·lectiu…si vens, porta alguna cosa per compartir….

Gràcies a totes pel vostre suport!

Autora cartell: Lali

Log in with your credentials

Forgot your details?