Dones x Dones dóna suport a la flotilla i la campanya Dones rumb a Gaza

DONES X DONES DÓNA SUPORT A LA FLOTILLA I LA CAMPANYA DONES RUMB A GAZA:

UN MISSATGE D’ESPERANÇA I SOLIDARITAT.

GAZA

UNA FLOTILLA DE DONES SORTIRÀ DE BARCELONA EL 14 DE SETEMBRE CAP A GAZA

Anoteu a les agendes 12, 13 i 14 de setembre actes de suport a la Flotilla de Dones

PER UNA PALESTINA LLIURE ; FI DE L’OCUPACIÓ

TRENQUEM EL BLOQUEIG A GAZA !!!!

Mireu el vídeo de la nostra amiga Laura Arau

______________________________________________________________________

Barcelona acollirà la sortida de la flotilla de Dones Rumb a Gaza

La campanya Dones Rumb a Gaza, de la Flotilla de la Llibertat, ha adquirit el primer vaixell: el veler Amal ( ‘Esperança’, en àrab). Aquest vaixell navegarà des de Barcelona el proper 14 de setembre amb tripulació i passatge femení per denunciar i trencar l’il·legal i inhumà bloqueig israelià a la franja de Gaza. A Barcelona, ​​Amal i la resta de vaixells que formaran aquesta nova flotilla rebran el suport de tota la gent i de multitud de col·lectius que donen suport a aquesta campanya.

El 1998 Barcelona va signar un acord de triple agermanament amb Gaza i Tel Aviv. L’objectiu de l’ajuntament a través de l’agermanament era participar en la construcció del procés de pau impulsat per la Conferència de Madrid (1991) i els Acords d’Oslo (1994). El 2005 es va construir a Gaza al Parc de la Pau de Barcelona, ​​finançat amb fons del programa de cooperació de l’ajuntament barceloní. Però el 15 i 16 de gener de 2009, durant l’atac contra Gaza denominat Plom Fos, els tancs i bulldozers isralíes van arrasar i van destruir completament el parc un dia abans d’anunciar que deixarien de bombardejar Gaza després d’haver assassinat a més de 1.400 palestines i palestins . Des de l’any 2000 Tel Aviv, tercer actor de l’agermanament, ha assassinat a més de 4.000 éssers humans a la Franja de Gaza.

Amb aquesta flotilla de Dones Rumb a Gaza, la coalició internacional de la Flotilla de la Llibertat segueix denunciant el bloqueig que Israel imposa per terra, mar i aire a la població palestina resident a la Franja de Gaza. Amal navegarà per evitar que el Parc de la Pau ni cap altre racó de Gaza sigui mai bombardejat de nou.

La flotilla de Dones Rumb a Gaza vol portar a la primera plana mediàtica el genocidi comès a Gaza contra gairebé dos milions d’éssers humans que pateixen diàriament càstigs col·lectius, que són crims de lesa humanitat segons el IV Conveni de Ginebra. El veler Amal portarà la veu de dones del tot el planeta en solidaritat amb les dones palestines, que són bastió de resistència i lluita contra l’ocupació i el bloqueig israelians. Els vaixells portaran a bord a dones prominents de tot el món, entre les quals es troben Mairead Maguire, Naomi Wallace, Marama Davidson i Gerd Von der Lippe.

Des del col·lectiu Rumb a Gaza, un dels impulsors d’aquesta nova flotilla, es creu fermament que aquestes accions, el boicot i els grups de suport en el terreny són imprescindibles per posar fi a la injustícia d’una ocupació de Palestina, que es perllonga des de fa ja 67 anys.

__________________________________________________________________

cartell_debatPROGRAMA D’ACTES previstos a Barcelona (podeu consultar tot el programa aquí):

Dilluns, setembre 12: acte de presentació dels vaixells, gala de circ i concerts.

Dimarts, setembre 13: tallers de resistència noviolenta,  i trobades amb organitzacions i institucions.

Dimecres, setembre 14: acte de comiat dels vaixells amb música i parlaments.

El dimarts i dimecres es faran visites guiades als vaixells.

+ INFORMACIÓ:

http://www.rumboagaza.org/mujeres-rumbo-a-gaza/

https://www.diagonalperiodico.net/global/31004-la-flotilla-mujeres-rumbo-gaza-saldra-14-septiembre-desde-barcelona.html

Log in with your credentials

Forgot your details?