Dret a decidir. Avortament per decisió pròpia. Darreres convocatòries

Dimarts dia 19, a les 19h, reunió de coordinació de la Campanya pel Dret a l’Avortament. Parlarem de la roda de premsa del dia 28 (lliurament autoinculpacions) i acabarem de muntar l’acte del 6 de març (dins els actes del Dia Internacional de les Dones).

Divendres 22, a les 18h, taller per a preparar una bona animació de la mani: pensar lemes, cançons, músiques, com ho coordinarem, assajar-ho, fer pancartes individuals (d’aquestes que són un cartró i un pal), etc. Totes les dones que teniu ganes d’animar la mani, veniu!

Dimecres 27, a les 18h, Comi 8 de març per acabar de lligar la mani, i a les 19h comi 8 de març ampliada per a coordinar l’organització de la mani amb totes les entitats, grups i organitzacions que hi participen. L’objectiu és fer una mani on les dones, la nostra veu i les nostres organitzacions siguin ben visibles. Feu difusió d’aquesta convocatòria a les dones dels grups de dones i de les organitzacions mixtes que habitualment participen a la mani, i treballem totes plegades la mani dins les organitzacions respectives.

Dijous 28, a les 12h, roda de premsa i lliurament d’autoinculpacions.

Unamicadagenda al pdf que ve aquí: una mica d’agenda, no complerta, sobre la Campanya pel Dret a l’avortament

DIFONEU AQUESTES CONVOCATÒRIES!
Perquè nosaltres parim i nosaltres decidim.

Log in with your credentials

Forgot your details?