Es busquen a dones +60 per a nu artístic

L’equip de joves cineastes guanyadores del Premi de Joves Creadores de la Bonne i l’Ajuntament de Barcelona es troben actualment en la preproducció del projecte, titulat (B)ELLES, que serà una peça a mig camí entre el documental i el vídeo art, d’uns 15 minuts.


(B)ELLES consisteix en una simfonia visual conduïda a través de les reflexions de 6 dones més grans de 65 anys sobre diferents temes al voltant de la concepció dels seus propis cossos dins del marc d’un sistema patriarcal que atenta contínuament contra ells.


Volen donar veu a la silenciada vellesa femenina, així com trencar amb l’estereotip que únicament concep a les dones d’edat avançada com a éssers complaents, vulnerables i dependents, i fer-ho des de l’afirmació de la seva experiència, els seus cossos, les seves capacitats, les seves arrugues i la seva bellesa.


Per a això, estan buscant a diferents perfils de dones que vulguin posar nues de manera molt subtil. En general, seran plans curts/detall de diferents parts del cos, sense revelar el rostre. És una producció formada completament per dones cineastes.

Si vols unir la teva veu amb la seva escriu a bellas.projecte@gmail.com.

Log in with your credentials

Forgot your details?