13/10-16/12:: Escola Popular d’Economia Feminista

ecofeministaAquest octubre comença l’Escola Popular d’Economia Feminista!

A  l’Escola Popular d’Economia Feminista  volem fer safareig. Volem crear un espai on posar a remull els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida. Partirem de nosaltres mateixes, dels coneixements que ens donen les experiències quotidianes, de tot allò que ens agrada i plena el cor d’emoció i d’allò que ens manté estressades, angoixades i plenen el cos de preocupació. Sabem que la vida quotidiana és una font profunda i complexa des d’on crear coneixement col•lectiu, des d’on repensar el món i construir alternatives. Per això, en aquest curs presencial i gratuït utilitzarem una metodologia participativa, partint dels coneixements que ja tenim cadascuna de nosaltres.

Totes al voltant d’un gran safareig, ensabonarem amb olor de feminismes i pensament crític. Parlarem de treball de cura, de capitalisme patriarcal colonial, de relacions de poder, distribució de la riquesa, de comunitat, sostenibilitat, contradicció capital-vida… L’objectiu serà posar-ho tot a assecar al sol, amb la tranquil•litat, la cura i l’espai que cal per qüestionar el món on vivim i a nosaltres mateixes. Volem fer safareig, polititzar l’experiència viscuda, xafardejar sobre nosaltres, enraonar sobre la vida, fer públic tot allò que resta invisible. Els draps bruts es deixaran de netejar a casa per uns dies perquè visibilitzarem la importància de cuidar-nos, fent que la cura de la vida esdevinga una qüestió política, col•lectiva.

Per tot això, l’Escola Popular d’Economia Feminista no és només un espai des d’on compartir coneixements teòrics sobre economia feminista, és una pausa a la nostra vida atabalada i plena de reptes per pensar-nos, sentir-nos i aprendre entre nosaltres.

Vols saber-ne més?

El curs començarà divendres 21 d’octubre i acabarà el divendres 16 de desembre.

Les sessions seran els divendres de 16 a 20h, aproximadament.

Pots consultar la programació i l’horari entrant ací.

Les sessions es faran a lafede.cat

És totalment gratuït.

Com inscriure’s?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

La data límit és el dilluns 17 d’octubre.

Encara tens dubtes?

Posa’t en contacte amb economiafeminista@cooperaccio.org

Log in with your credentials

Forgot your details?