estem buscant una secretària per al suport a la coordinació – incorporació 1 setembre 2007

convocatòria treball remunerat Ca la Dona descarrega el pdf

BUSQUEM secretària de suport a la coordinació
A Ca la Dona s’obre convocatòria per a cobrir un lloc de treball remunerat
.

Tasques a desenvolupar: tasques de dinamització, d’administració i gestió de l’entitat, de suport a la coordinació, i d’acollida, atenció i informació a dones i grups. El ventall de tasques és divers, i inclou: comptabilitat, compres, cura dels espais i de la vida de la casa, trameses i informacions a les sòcies, atenció i informació, coordinació de projectes i activitats, actualització de la web, suport general al desenvolupament de les activitats i projectes de Ca la Dona i implicació i seguiment de l’activitat general de l’associació.


Perfil sol·licitat:
perfil polivalent, amb experiència i implicació en els camps del feminisme i l’associacionisme; capacitat de coordinació, planificació i gestió; capacitat de comunicació, relació interpersonal i per a treballar autònomament i en equip; bona gestió de l’estrès; capacitat pel treball administratiu, pel treball d’atenció a dones i per la cura dels espais; coneixements informàtics (processador de textos, full de càlcul, bases de dades, internet i gestió de webs, correu electrònic, etc.); bon nivell de redacció en català.

Es valorarà:
coneixement o vinculació al projecte de Ca la Dona; coneixements d’altres idiomes; coneixements bàsics de comptabilitat.

Incorporació: 1 de setembre de 2007.
Contracte inicial de 6 mesos, prorrogable durant 6 mesos més. Retribució salarial de 18000€ bruts; jornada de 38 hores setmanals.

Presentació de currículums amb carta de presentació: fins el 4 de juliol a info@caladona.org.

Mès informació
Ca la Dona. Casp, 38, pral. 08010 – Barcelona
Telèfon: 93 412 71 61.
info@caladona.org / www.caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?