Feminismes i radicalitats democràtiques: Inscriu-te!

Per a facilitar l’organització, inscriu-te a la jornada aquí!

Aquestes jornades neixen del neguit d’un grup de dones vinculades a col·lectius feministes i grups de dones de diferents sectors per a debatre juntes i reflexionar sobre com fem que tot el nostre llegat feminista de pràctiques, experiències i relacions sigui un eix vertebrador de les noves propostes de transformació social que s’estan donant en el context actual i no quedi una vegada més fora o minimitzat.

Vivim una època plena de canvis, de rebel·lies a molts nivells: social, polític, democràtic, nacional, de ciutats… i s’estan organitzant diverses propostes on moltes de nosaltres ens hem sentit incloses, però on sentim, al mateix temps, el neguit de què els feminismes no hi tinguin un encaix en el que ens sentim còmodes.

D’aquest neguit, de la necessitat i del convenciment de què qualsevol proposta revolucionària ha de ser antipatriarcal i feminista, ens neix la voluntat de debatre i treballar entorn diferents temàtiques com política de la relació, despatriarcalització, igualtat, equitat, diferència, autoritat, compromís, interdependència… Si volem que l’època que entre totes i tots estem creant se submergeixi en els feminismes, tenim molta feina per davant.

Si voleu contextualitzar més la proposta, les dones que ens hem reunit formem part, una o altra, o totes, de la Campanya pel Dret a l’Avortament, de Dones x Dones, de Feministes Indignades, de Gatamaula, de la Marxa Mundial de Dones, de la Xarxa de Dones per la Salut, de la Xarxa Feminista, etc. Tots ells col·lectius que formen part o es troben a Ca la Dona. I també d’altres espais com les AMPA, les cooperatives de consum, els casals populars, les associacions veïnals, les assemblees de barri…

Podeu trobar més informació sobre els debats i inscripcions al bloc feminismesradicalitatsdemocratiques.wordpress.com

Ens veiem el dia 1 de Novembre a Ca la Dona (Barcelona)!

Log in with your credentials

Forgot your details?