Fes-te sòcia de Ca la Dona

Hi ha moltes maneres de col·laborar amb Ca la Dona!

  • Fes-te sòcia!
  • Vine als actes que organitzem!
  • Incorpora’t a algun dels grups que es reuneixen a la casa!
  • Participa a les campanyes i comissions!
  • Col·labora econòmicament!

 

Aportació puntual:

Si vols fer una aportació puntual per al sosteniment de la casa, ho pots fer a la Caixa d’Enginyer(e)s ES72 3025 0001 1214 3336 1800 o pots fer un Bizum.

Bizum

Instruccions per pagar a través de Bizum:

1. Escollir Donacions”

2. Introduir el codi: 02518


Ca la Dona

NIF G58505280
C/Ripoll, núm 25. Barcelona, 08002.
Teléf. 934 127 161
info@caladona.org

Per fer-te sòcia de Ca la Dona:

OMPLE LA BUTLLETA!

Si necessites més informació/aclariment, truca’ns:

Teléf: 934 127 161

Quota(necessari)

Ca la Dona t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Ca la Dona com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).
La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres activitats.
Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats
descrites a la nostra politica de privacitat.
El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud.
Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@caladona.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Log in with your credentials

Forgot your details?