Inscriu-te a l’Escola Popular d’Economia Feminista Virtual!

Fins al 20 de maig està obert el període d’inscripció a l’Escola Popular d’Economia Feminista de GRANOLLERS!!!   Comencem la dècima edició de l’Escola Popular d’Economia Feminista, en aquesta ocasió la realitzarem a Granollers i de forma virtual.

El context de Covid-19 ens convida a explorar noves formes de trobar-nos per compartir sabers, experiències, coneixements i anàlisi sobre el que està passant al nostre voltant, com ho estem vivint, i com a forma part de lògiques i processos estructurals que ens travessen.

Volem generar l’espai per aprendre juntes, tot i l’estat d’alarma, per això ens hem animat a llançar la convocatòria de forma virtual de l’Escola Popular d’Economia Feminista.

Treballarem al voltant de 5 mòduls temàtics durant 9 setmanes on podrem compartir sabers, documents, experiències i videoconferències per treballar des de l’economia feminista diferents temes i problemàtiques.

Tots els mòduls duressin 2 setmanesexcepte el primer ja que és un mòdul introductori a l’espai virtual que anem a vivenciar. Es tracta i un mòdul d’introducció a la plataforma virtual, per aprendre a manejar-nos per la qual cosa serà el nostre espai virtual.

Vols saber-ne més?

Començarem el 25 de maig i acabarà el 26 de juliol de 2020.
Pots consultar la programació entrant ací.
És totalment gratuït.

Com inscriure’s?

Omple aquest formulari i posarem en contacte amb tu.
La data límit és el dimecres 20 de maig.

Encara tens dubtes?

Pots veure aquest vídeo amb les experiències d’algunes de les participants de les edicions passades.
Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb economiafeminista@cooperaccio.org

Log in with your credentials

Forgot your details?