Dissabte 14 de juliol, d’ 11h a 14h: Jornada de portes obertes a Ca la Dona

Vine a conèixer Ca la Dona al carrer Ripoll 25Benvolgudes, benvolguts,

És un goig per a nosaltres celebrar la inauguració de la nova casa de Ca la Dona, i ens agradaria convidar-vos, a vosaltres que ens heu estat acompanyant en el procés d’arribar on avui som: a la nova seu del carrer Ripoll número 25.

Esperem i desitgem que la nostra presència en aquesta casa signifiqui un enriquiment per al barri, per a Barcelona, per a les xarxes i veus feministes de Catalunya.

Podeu fer extensiva aquesta invitació a tot el vostre equip? També a col·legues, amistats, família, i tota la gent amb la que vulgueu compartir aquest projecte, en el que hi heu col·laborat. Gràcies!

::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::

Som Ca la Dona, una entitat feminista formada per dones i per grups de dones (podeu trobar tota la informació a www.caladona.org). Aquest 2012, a més de celebrar els nostres 25 anys, tenim la sort de viure, d’ara en endavant, a la casa de Ripoll 25.

El 2003, donat que l’espai on teníem la casa, al carrer Casp, havia esdevingut insuficient per acollir les dones que participem i les activitats que realitzem, que no era accessible per a dones amb mobilitat reduïda, i suposava un altíssim cost en lloguer, vam arribar a un acord amb el Districte de Ciutat Vella i la Regidoria de dones de l’Ajuntament de Barcelona per a cedir-nos l’ús d’una part de l’edifici situat en el carrer Ripoll.

Actualment només disposem de la planta baixa de l’edifici, on les obres han estat finalitzades i, tot i que ens manca espai per a desenvolupar tota la nostra activitat, és un plaer poder disposar d’aquesta casa.

::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::·::

120714_CartellJORNADA DE PORTES OBERTES INAUGURACIÓ de la nova casa de Ca la Dona

Dissabte 14 de juliol, d’ 11h a 14h, a les 12h farem la benvinguda

Hi haurà activitat per a les criatures, música (de llauna), projeccions i videomaton.

Nenes, nens, homes i dones, hi esteu totes convidades!

Comptarem amb la presència de representants de les polítiques públiques per a les dones de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament.

Juliol 2012

Log in with your credentials

Forgot your details?