Manis per aquest cap de setmana: 18F Grècia // 19F No a la reforma laboral

Estimades sòcies,

us fem arribar diverses convocatòries de mobilitzacions pel cap de setmana, amb blocs feministes:19f

Diumenge 19 de febrer:

CCOO de Catalunya i UGT convoquem diverses manifestacions arreu de Catalunya per protestar contra la reforma laboral. A Barcelona,a les 12.00 hores a passeig de Gràcia amb avinguda Diagonal.

Acampada BCN convoca Bloc Crític a la manifestació contra la reforma laboral. Feministes Indignades convoca aquí un FemBloc “contra la reforma laboral i l’ofensiva patriarcal… vaga de cures global!” A les 11.30h a Passeig de Gràcia amb Enric Granados.

**********************

grecia2Dissabte 18 de febrer:

A les 17 hores davant de Telefònica. Bloc feminista en suport a Grècia.

La Coordinació de la Marxa Mundial de les Dones de França ha fet un comunicat que penjarem a la web quan el tinguem traduït.

GRECIA, NO ESTÀS SOLA!!

NO PAGAREM EL DEUTE DE BANQUERS I ESPECULADORS.

NO COBRAREM ELS DEUTES AL POBLE GREC!

Acte de solidaritat amb el Poble grec

Dissabte 18 febrer Plaça Catalunya, Barcelona 17h

Davant la nova onada criminal de mesures d’austeritat i retallades imposada per la Troika (Unió Europea, el Banc Central Europeu, i el FMI) el poble grec ha sortit novament al carrer per oposar-se a l’empobriment i el saqueig del país per part dels mercats financers, banquers i especuladors. Les mesures que s’imposen a Grècia i arreu no estan dissenyades per a superar la crisis econòmica i social, ni tan sols per resoldre el problema del deute, sinó per a garantir els guanys dels creditors. Entre ells, el Govern espanyol, que al 2010 va comprometre més de 9.790 milions d’euros en un préstec extraordinari a Grècia.

Davant d’aquesta situació no ens podem quedar de braços creuats. Més enllà de les mobilitzacions al carrer per oposar-nos a la dictadura del capital, s’han posat en marxa Auditories ciutadanes del Deute.

Ens negarem a pagar els deutes il·legítims que la banca, les immobiliàries o  els governs corruptes han anat acumulant en nom del poble aquí, i no volem ser còmplices de l’empobriment i el saqueig de Grècia.

Volem renunciar a cobrar el deute de Grècia amb l’Estat espanyol!

Veniu a l’Acte i firmeu fins el 15 de maig 2012 al següent enllaç, per dir NO al cobrament del deute grec,  NO al pagament del deute de banquers i especuladors:

http://actuable.es/retos/no-pagaremos-deuda-banqueros-y-especuladores-cobraremos

Log in with your credentials

Forgot your details?