15- 16/02:. [MONÒLEGS] Contra la violència masclista

Des de Women’s March Barcelona ens complau posar-nos en contacte amb la vostra organització per convidar-vos a acompanyar-nos en la celebració del V-Day Barcelona 2018 que farem en col·laboració amb LaBonne,Centrede Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i l’Ajuntament de Barcelona. Us volem demanar que esdevingueu les nostres aliades promocionant la lectura dramatitzada de Un Record, Un Monòleg, Una Protesta y Una Oració que tindrà lloc els dies 15 i 16 (quan actuarà la Laura Pèrez) febrer a les 20h a La Sala – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison situada al carrer de Sant Pere Més Baix, número 7, de Barcelona.

 

V-Day és un moviment activista global per acabar amb la violència contra les dones i les nenes. Per conscienciar sobre el problema i recaptar fons es fan produccions benèfiques d’Els Monòlegs de la Vagina i altres obres de la seva fundadora i dramaturga, Eve Ensler. El treball de V-Day es fonamenta en la creença que l’art té poder transformador sobre el pensament i capacitat per inspirar a la gent a actuar.

 

Un Record, Un Monòleg, Una Protesta y Una Oració: Escrits per aturar la violència contra les dones i les nenes és una innovadora col·lecció de monòlegs de reconeguts escriptors i escriptores, editat per Eve Ensler i Mollie Doy. Entre els autors i temes s’inclouen, entre d’altres, Edward Albee parlant sobre sadomasoquisme, Susan Miller sobre la criança d’un fill com a mare soltera, Eve Ensler sobre la revolució del cos i Kathy Najimi sobre el malson que representa la primera cita per a una adolescent.

 

Exclusivament durant dues nits, aquesta performance-protesta dinàmica comptarà amb la participació d’un col·lectiu de voluntàries compromeses, residents a Barcelona, que inclou directores, dissenyadores, traductores, intèrprets i moltes d’altres, com ara la de Laura Pérez Castaño, Regidora de Feminisme i Drets LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. Juntament amb els monòlegs hi haurà també actuacions musicals, peces de dansa i vídeos que complementaran aquesta emotiva celebració de poder femení. En un esforç per reflectir el caràcter multicultural, multilingüístic i divers de la ciutat en la que vivim, els monòlegs es representaran en anglès, català i castellà.

 

Com a part de la campanya V-Day, tots els beneficis es donaran a Tamaia Viure Sense Violència, una cooperativa sense ànim de lucre ubicada a Barcelona dedicada a posar fi a la violència contra les dones i les nenes, i a Homes Igualitaris, una associació catalana que forma part de AHIGE (Asociación de Hombres por la Igualdad de Género), associació que promou i recolza activitats i programes relacionats amb el moviment feminista.

 

Women’s March Barcelona accepta amb orgull el repte de posar en marxa aquest gran esforç col·lectiu que representa la celebració del V-Day i de continuar amb la seva missió de conscienciació sobre la violència contra les dones i les nenes, de recaptar fons per a organitzacions locals que treballen per combatre aquest problema i, d’aquesta manera, construir comunitat que faci possible el canvi. Sabem que amb la vostra col·laboració l’impacte d’aquesta causa serà molt més gran.

 

 

Si us plau, uneix-te a nosaltres mentre Ens Aixequem! Resistim! i Ens Unim!

 

Entrades anticipades: compra per internet a través de l’enllaç o en persona a La Bonne de dilluns a divendres de 10.00-14.00h, c/ Sant Pere Més Baix, 7. Si us plau, porteu el canvi exacte de la compra.

 

+Info https://www.facebook.com/events/1023343467804593/?active_tab=about

 

 

Facebook.com/womensmarchbcn

#VDayBCN#metoo#niunamenys
Instagram  @womensmarchbcn Twitter – @womensmarchbcn www.womensmarchbcn.org

 

Women’s March Barcelona womensmarchbcn@gmail.com

 

Log in with your credentials

Forgot your details?