No descansaran i no deixarem de dir PROU!!!!!

Nota de Premsa de la Vaga de Totes per les Jornades de lluita dels dies 6 i 7 de març

Els pròxims dies de març, divendres 6 i dissabte 7, el col·lectiu Vaga de Totes s’endinsarà en unes Jornades de Lluita just abans del 8 de març. Dones, lesbianes i trans, es planten contra el sistema patriarcal que les oprimeix. Els pobles de Catalunya, ciutats germanes i barris de Barcelona no dormiran aquests dies.

Aturades, precàries, mestresses de casa, treballadores domèstiques, persones sense papers, jubilades, lesbianes, trans, dones… sortiran als carrers; a les places; als mercats; s’apropiaran de la nit com a espai de seguretat; organitzaran cercaviles reivindicatius; dinamitzaran xerrades feministes on poder plantejar altres possibilitats de viure sense opressions, sense masclismes, sense racismes, sense capitalisme, es a dir, sense el patriarcat que se’ls ha imposat com a hegemonia i no els deixa participar com a persones, sinó que han d’encaixar dins d’un món fet per i per a homes.

El 6 i 7 seran unes Jornades de Lluita amb intensitat i molta força. Vaga de Totes convida a tothom a participar en les activitats que des de barris, pobles i ciutats s’estan organitzant. Al blog de Vaga de Totes figuren totes les activitats que es portaran a terme aquests dies.

Vaga de Totes és un procés que camina, que suma cada dia més dones de totes les edats, opcions de vida i situacions personals que estem disposades a tirar endavant aquesta lluita perquè sabem que les dones MOVEM EL MÓN I QUE JUNTES L’ATURAREM.

Vaga de Totes ha convocat per al 19 de maig una Vaga General. Una VAGA que desbordi els clàssics patrons androcèntrics, i que inclogui totes les persones, treballadores i no treballadores i tot tipus de treballs: productius, reproductius, domèstics, sexuals, formals o submergits. Es vol una vaga de consum, una vaga de cures, una vaga de desobediència civil, en fi, una VAGA DE TOTES. L’objectiu no és només fer una Vaga com tantes altres hem conegut sinó que volem fer un gran rebombori contra el sistema patriarcal i capitalista que ens maltracta i violenta sense parar i les DONES DIEM PROU!!!! i que a partir del 19 de Maig totes les vagues siguin VAGUES DE TOTES.

Log in with your credentials

Forgot your details?