29/10:: Nova trobada grup lesbianes feministes

Benvolgudes,

Ja fa temps que moltes de nosaltres parlem de la necessitat de vertebrar un espai de debat polític de lesbianes, dins del feminisme i dins del moviment LGTBI.

Les passades jornades, en les que commemoràvem els 40 anys de feminisme a Catalunya, vam inserir tan sols una taula rodona. No s’havia pensat en un espai propi i no s’havien fet propostes. Aquest fet ens va preocupar i la taula va ser un espai de trobada, retrobades, debat i energies compartides, totes volíem més.

El lesbianisme dins el moviment LGTBI té una visibilitat minsa, inclús la llei per garantir els drets LGTBI, aprovada fa 2 anys, va veure com per quëstions d’una certa visió de la normativa lingüística i una manca de sensibilitat política dels nostre companys, va desaparèixer la lesbofòbia del títol, sent invisibilitzada una violència quotidiana i que clarament té connotacions d¡odi LGTBIfob però també misògines.

Moltes ens preguntem: on som les lesbianes? perquè som invisibles en la política feminista? en la política del moviment LGTBI? hem tornat a l’armari? som més lliures i menys compromeses? hem tornat al nostre rol de mares i oblidem el compromís personal sobre la nostra orientació?

Són moltes les preguntes, les opinions i veiem clara una necessitat: construir un espai de trobada de les lesbianes feministes!

Us interessa? Us apunteu? D’entrada només volem debatre, parlar, compartir allò que moltes analitzem a reunions o a tertúlies diverses.

Us emplacem a venir a parlar i fer el vermut el proper dissabte 29 d’octubre a les 12 a Ca la Dona, Us animeu?

“Bárbara i Carme”

Log in with your credentials

Forgot your details?