20/04:. [CLOENDA]: Marta de los Pájaros – Exposició Guanyadora 2017

Estimades sòcies i amigues de Ca la Dona,

Després de cinc setmanes de mostra individual del FemArt de Marta de los Pájaros, us volem convidar a l’acte de cloenda!!!!

Per acomiadar-la comptarem amb un recital poètic a càrrec d’Ingrid Garasa. Us hi esperem el dia 20 d’abril a les 19h a Ca la Dona

Us deixem un tastet audiovisual de la mostra:

 

Poemari íntim de vida il·lustrada

MARTA DE LOS PÁJAROS

Marta de los Pájaros, Premi FemArt 2017 (Il·limitades), presenta amb Poemari íntim de vida il·lustrada, una experiència artística complexa on imatge i text s’entrellacen per evidenciar la seva il·limitada capacitat de relació, per sobre de tota dicotomia establerta.

L’exposició es compromet amb l’absència de límits d’allò real que ens envolta i que tractem d’esbrinar i acariciar, quotidianament, amb les paraules i les imatges. En sentit foucaultià, l’obra esdevé una superfície d’inscripció on allò no-amagat segueix essent invisible. Aquesta superfície, aquesta pell permeable on és realitza la relació entre obra i espectadores, no és contrària a la profunditat, és precisament presència profunda.

 L’artista ens confessa que l’obra és fruit d’un record, d’un acte de memòria que, en paraules de Montserrat Roig, esdevé “l’acte d’amor més gran que hi ha”.

Exposició individual de l’artista guanyadora de l’edició FemArt 2017 “Il·limitades”, Marta de los Pájaros. 

Mostra intimista i transgressora de collages i poemes. 

martadelospajaros.com

Log in with your credentials

Forgot your details?