Presentació Dones al Fòrum de la Mediterrània-15 de juny, 19h

Ca la Dona i la Marxa Mundial de les Dones us convidem a la presentació de les participacions de les dones al Fòrum Social de la Mediterrània. Coneixerem i intercanviarem les experiències dels grups de dones mentre prenem un té de la Mediterrània. La trobada serà el dimecres 15 de juny, de les 19.00 a les 20.30, a Ca la Dona.
El FSMed es desenvoluparà a Barcelona entre el 16 i el 19 de juny. Als tallers i seminaris del FSMed hi seran entre d’altres (i llevat canvis) la Coalition of Women for Peace (Israel), la Union de l’action Féminine (Marroc), l’Association Tunisienne des Femmes Démocratiques, AMECO (Asociación de Mujeres de Medios de Comunicación), la Marche Mondiale des Femmes au Camerun, el Forum Femmes Méditerranée, la U.N.M.S. (Unió Nacional de Dones Saharauis), Tarwa_umazigh de sidi_aich w. de bejaia (combat de la femme en Algérie) o la Cooperative Femmenine Atadamon.
També el Fòrum Ciutadà: Dona i Sabadell, la USTEC, ACSUR-Las Segovias o Les Pénélopes, i grups de Ca la Dona com Tamaia, el Grup de Lesbianes Feministes, Dones i Treballs, Dones x Dones o la Marxa Mundial.
A més, el divendres 17, de 18 a 21h hi ha una assemblea de dones, i es realitzaran conferències dins l’eix 7, dona i Mediterrani, “experiències de resistència de les dones al Mediterrani”.
I el mateix dia 15 de juny, dins el FSMed, concert Músiques de la Mediterrània, a les 21.00 al Centre de Cultura de Dones. Així que continuarem la celebració amb una mica de música.

Log in with your credentials

Forgot your details?