Propera sortida lleure feminista: Re.act.Feminism #2 – A Performing Archive, a la Fundació Tàpies

React2_4LLEURE FEMINISTA. Després de la Claude Cahun, la Marie Curie i la Lola Anglada ara us proposem anar juntes a la Fundació Tàpies i endinsar-nos en la més rabiosa actualitat de l’art feminista.Us en proposarem el dia aviat(de cara a gener), però ja des d’ara us la podeu reservar per anar-hi juntes.

16 novembre 2012 – 17 febrer 2013www.fundaciotapies.org

RE.ACT.FEMINISM #2 – A PERFORMING ARCHIVE Arxiu, exposicions, tallers, performances, xerrades, recerca

Valie Export, Hyperbulie, 1973. Cortesia de Valie Export i Charim Galerie, Vienare.

act.feminism #2 és un arxiu temporal de performances en viu, en creixement continu, que viatja a través d’Europa del 2011 al 2013.

Aquest arxiu presenta l’art de la performance feminista, de crítica de gènere i queer a través d’un gran nombre d’artistes i de col·lectius artístics des de la dècada de 1960 fins a principis de la de 1980, a la vegada que inclou algunes manifestacions contemporànies.Aquest projecte aplega obres de l’Europa de l’Est i de l’Europa Occidental, de la zona del Mediterrani i del Pròxim Orient, dels Estats Units i de l’Amèrica Llatina, i ofereix visions artístiques a través del temps i de la geografia amb l’objectiu d’enfortir el diàleg entre generacions i cultures.

En gira a través d’Europa, aquest arxiu temporal s’ampliarà contínuament gràcies a la recerca local i a la col·laboració amb acadèmies d’art i universitats, i anirà acompanyat de tallers, performances i xerrades.

Log in with your credentials

Forgot your details?