Renda 2014 .: Objecció fiscal a les despeses militars :. Resistència civil no violenta

Aquest any com sempre apostem per la necessitat de practicar la resistència civil no- violenta mitjançant l’Objecció Fiscal, manifestant el nostre desacord amb els pressupostos militars que només porten a la mort  i a l’enriquiment de les empreses militars quan és tant necessari donar suport a la vida de les persones. Ni un euro per la guerra i la destrucció de vides. Per una Catalunya sense exèrcits!!! http://www.retallemladespesamilitar.org/

Al 2013 : la despesa militar suposa: 721,83 euros per persona.  Els cossos militars de l’estat espanyol estan desplegats en alguns escenaris bèl·lics de països en desenvolupament, aquesta realitat està en relació amb l’interès comercial del gran capital peninsular (bancs, energètiques, empreses d’infraestructures …) Aquests desplegaments són causants de mort en forma directa. Els nostres soldats efectivament disparen les seves armes sobre éssers humans. Però també de forma indirecta, a conseqüència de les relacions injustes i les formes de vida miserables que contribueixen a establir i mantenir. També el militarisme policial i carcerari es cobra moltes vides http://www.grupotortuga.com/Campana-contra-el-Gasto-Militar
Enguany Dones x Dones, us proposem utilitzar els diners de l’objecció fiscal  a favor de  l’associació  ASWAT (Veus en àrab)  un grup de de lesbianes, bisexuals, transsexuals, intersexuals, palestins. per aconseguir espais segurs i de suport per tota la comunitat LGTB i defensar els seus drets en una societat patriarcal i una cultura heteronormativa.
Si us animeu a fer l’objecció fiscal i opteu per aquest projecte, feu campanya antimilitarista i podeu fer el vostre ingrés al compte de Dones x Dones: 2100 – 0889 – 40 0200295130. Si no podeu fer objecció però voleu col·laborar amb el projecte també podeu fer un donatiu indicant Associació ASWAT.
Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a Dones x Dones photodonesxdones@gmail.com. Llegiu el butlleti i mireu com es fa.
Una abraçada antimilitarista i feminista
Dones x Donesdonesxdones@gmail.com

Aquest any com sempre apostem per la necessitat de practicar la resistència civil no- violenta mitjançant l’Objecció Fiscal, manifestant el nostre desacord amb els pressupostos militars que només porten a la mort  i a l’enriquiment de les empreses militars quan és tant necessari donar suport a la vida de les persones. Ni un euro per la guerra i la destrucció de vides. Per una Catalunya sense exèrcits!!!

http://www.retallemladespesamilitar.org/

Al 2013, la despesa militar suposa: 721,83 euros per persona.  Els cossos militars de l’estat espanyol estan desplegats en alguns escenaris bèl·lics de països en desenvolupament, aquesta realitat està en relació amb l’interès comercial del gran capital peninsular (bancs, energètiques, empreses d’infraestructures …) Aquests desplegaments són causants de mort en forma directa. Els nostres soldats efectivament disparen les seves armes sobre éssers humans. Però també de forma indirecta, a conseqüència de les relacions injustes i les formes de vida miserables que contribueixen a establir i mantenir. També el militarisme policial i carcerari es cobra moltes vides.

http://www.grupotortuga.com/Campana-contra-el-Gasto-MilitarDxD

Enguany Dones x Dones, us proposem utilitzar els diners de l’objecció fiscal  a favor de  l’associació  ASWAT (Veus en àrab) un grup de de lesbianes, bisexuals, transsexuals, intersexuals, palestines. per aconseguir espais segurs i de suport per tota la comunitat LGTB i defensar els seus drets en una societat patriarcal i una cultura heteronormativa.

Si us animeu a fer l’objecció fiscal i opteu per aquest projecte, feu campanya antimilitarista i podeu fer el vostre ingrés al compte de Dones x Dones: 2100 – 0889 – 40 0200295130. Si no podeu fer objecció però voleu col·laborar amb el projecte també podeu fer un donatiu indicant Associació ASWAT.

Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a donesxdones@gmail.com. Llegiu el butlleti i mireu com es fa. És molt senzill!

dxdUna abraçada antimilitarista i feminista

Dones x Dones donesxdones@gmail.com

Log in with your credentials

Forgot your details?