Signa NO al TTIP, Iniciativa ciutadana europea

La societat civil europea s’està organitzant per fer front comú al Tractat de lliure comerç i inversions EEUU- EU (TTIP, TAFTA, CETA), iniciades les negociacions en el 2013.

Des de llavors, han hagut una succeció d’accions de resistència: protestes, manifestacions, accions cibernètiques, etc. Al setembre s’ha endegat una ECI: Iniciativa ciutadana europea per recollir signatures per  aturar el tractat conegut com a “TTIP”.

S`ha fet una petició a la Comissió EU per tal que convidi al Consell de ministres a revocar el mandat de negociació del TTIP i a no per celebrar l’Acord Econòmic i Comercial Global (CETA). Per poder endegar-la, cal que la comissió Europea admeti la sol·licitud. Si la resposta de la comissió és positiva,la iniciativa necessitarà recollir un milió de signatures a partir de setembre.  Si es recullen suficients signatures de suport, amb uns llindars mínims en almenys 7 estats membres, la Comissió Europea haurà d’estudiar detingudament la iniciativa i organitzar una audiència pública en el Parlament Europeu. Aquí pots veure com va la recollida de signatures a tota la UE https://stop-ttip.org/signatures-member-states/

http://noalttip.blogspot.com.es/– @CATnoalTTIP

Ca la Dona hem signat la petició de la Campanya StopTTIP.  Tenim el formulari per signar online, per donar suport a la petició.

Hort de Ca la Dona. Estem fent debats sobre els transgènics i el TTIP hi està present, doncs aquest tractat té conseqüències directes i greus en relació a la des-regulació dels transgènics i el poder de les corporacions agroalimentàries, i, en general, és un acord que afecta tots els àmbits de la vida. Aquí tenim un resum, publicat a la web el 4poder. Ja hem signat.

Mirades Violeta. Grup de Ca la Dona que està preparant un cinema-fòrum pel gener. Esteu atentes a l’agenda de Ca la Dona.

Marxa Mundial de Dones contra la Pobresa  Catalunya. Grup de Ca la Dona que està treballant sobre el TTIP. Han signat la petició.

Feministes contra el TTIP, dones que estan a la Campanya Catalunya contra el TTIP. El grup es troba a Ca la Dona.

Feministes per la Independència. Grup de Ca la Dona que proposa pel nou país la necessitat d’una consulta vinculant per a la ratificació del TTIP (en cas que s’hagi signat).

Log in with your credentials

Forgot your details?