Sobre el peu de foto de l’Assemblea de Dones al FSM2013 a Der Demokratie

78cb5c6de3El 26 de març vam difondre una foto de l’Assembles de Dones a Tunísia, de la web mehr-demokratie, web en alemnay. Afortunadament, la Mireia Bofill sap alemany…i el peu de foto no és gens afortunat:

“Die erste Veranstaltung auf dem Weltsozialforum ist von Frauen für Frauen – hier sind im Saal sicher 1000 junge und alte, dynamische, selbstbewusste Frauen und vielleicht 100 Männer versammelt. Die jungen Frauen sind alle bestens und modern gekleidet, sehen blendend aus und haben nichts “altfeministisches“ mehr an sich. Es folgend kraftvolle Reden über die weltweite Ausbeutung und die epidemischen Vergewaltigungen von Frauen, Frauenh”

El primer acte del Fòrum Social Mundial és una trobada de dones per a dones – a la sala s’han reunit al menys un miler de dones joves i grans, dinàmiques i conscienciades i vora un centenar d’homes. Les dones joves van totes molt ben vestides amb roba moderna i elegant, i estan guapíssimes sense rastre d’aquell aire “antic-feminista”. Es succeeixen enèrgiques intervencions sobre l’explotació de les dones i l’epidèmia de violacions a escala mundial, el tràfic de dones 4, la prostitució, la pornografia…

I nosaltres ens preguntem si els autors (homes) ens oferiran les mateixes dades sobre la roba, aspecte i pèrdua d’aquell aire de “vella esquerra” dels homes joves que assisteixin a altres actes.

assamblea dones

http://www.mehr-demokratie.de/weltsozialforum-2013.html

Log in with your credentials

Forgot your details?