Taller fusteria reciclant palets: matins 28/09 i 05/10 a Ca la Dona

una manera de practicar les 3R…Reduïm, reutilitzem, reciclem

LesDeL’Hort us  animem a fer de fusteres. Necessitem jardineres pel passatge de Ca la Dona i estem arreplegant palets i eines. Si no en saps, t’ensenyem… i, si ja en saps, comparteixes els teus trucs? Entre totes farem les jardineres de l’hort-jardí.model 1: jardinera rectangular

Dates: 2 dissabtes  28 setembre i 5 octubre. A les 10h.

28/09: de 10h – fins 16:30h. Farem pausa per dinar a les 14h, desprès recollir i anar cap a la delegació govern a Barcelona, on a les 18h hi ha convocatòria de la Campanya pel dret a l’avortament: Mani #28S 2013 / sosdretalpropicos.blogpost.com.es

5/10: de 10h a 14h aprox. (el primer dissabte podem ajustar temps)

Si t’interessa, apunta’t aquí abans 25 setembre, ens estem organitzant per les eines i materials. Places limitades. I t’enviarem tota la informació del Taller.

Si tens eines i les pots dur al taller, posa’t en contacte amb hortcaladona@gmail.com N’estem moltes, d’apuntades, i caldran més eines!

Fotos: fent la 1a jardinera feta reciclant palets, les tardes de regar plantes de ca la dona (agost i primers dilluns de setembre). Aquesta experiència (la majoria de nosaltres no teníem gaire idea) ens ha servirt per decidir-nos a proposar aquest taller de fusteria! Si som una bona colla podrem fer totes les jardineres que necessitem pel passatge de Ca la Dona…aprendrem juntes a reciclar palets, reutilitzar materials, fer anar eines…Les 2 últimes són els models de jardinera que volem fer.

Fem camí cap  a una major autosuficiència!

la montse i la mont algunes de les eines que farem servir

inspiració pel model 1: jardinera rectangular inspiració pel model 2: jardinera vertical

Horteres i herbes

http://femhortcaladona.wordpress.com/@lescibuletes

Log in with your credentials

Forgot your details?