[TAMAIA] Quasi ho tenim!

Estem a la recta final del nostre crowdfunding goteo.cc/tamaia i queda ben poquet, estem segures d’aconseguir-ho gràcies a totes les vostres aportacions i suport!

El mínim necessari per poder tirar endavant el projecte està gairebé assegurat (tot i que encara falta!), i després seguirem treballant per recaptar la xifra que ens permeti cobrir les despeses de:
– reeditar ‘Ni prínceps ni perdius’ (que de moment estem assumint des de Tamaia),
– remunerar una segona persona terapeuta o les tasques de coordinació,
– idealment editar un nou llibre amb els textos resultants d’aquest segon taller.

Aquesta seria la millor manera de fer extensiva a altres dones tota la feina del taller, empoderant-les en conèixer en primera persona relats dels seus processos de recuperació, i també, fonamental com sabeu, procurant una major sensibilització de la societat.

Per això seguim necessitant que la campanya es conegui a tots els racons del planeta!
goteo.cc/tamaia

Com a mostra d’agraïment i per la il·lusió que ens ha fet, us deixem a continuació un petit poema que ha dedicat al nostre taller en Gustavo Duch (https://gustavoduch.wordpress.com/), autor, entre d’altres, del llibre “Mucha gente pequeña”, editat per Pol.len:


Punto a punto
con hilos de abecedario
suturan
heridas de dolor.

Per elles, per nosaltres, per totes. Una forta abraçada i no deixeu de difondre la campanya aquests 4 últims dies! goteo.cc/tamaia

www.tamaia.org
@tamaiacoop

Log in with your credentials

Forgot your details?