11/09:: Tram 39. Bloc Feminista a la Via A PUNT per la República Catalana Independent

11S2016POSTER_FXI-TRAM39

RECORDATORI: PUNT TROBADA FEMINISTES PASSEIG SANT JOAN AMB RONDA DE SANT PERE! TRAM39

La mobilització per la Diada 2016 tindrà cinc punts del territori per mostrar al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat, a punt per a la República Catalana que tenim a tocar: Lleida, Berga, Salt,Tarragona i Barcelona. Veure el recorregut.

Com en les vies anteriors, us animem a sortir a qualsevol dels carrers dels 5 punts. Feministes per la Independència estarem al TRAM39 del punt de Barcelona, La República de les Llibertats. Volem ser moltes i visibilitzar els feminismes com a motors de canvis reals, des d’on les dones estem participant de la construcció d’un nou país millor per a totes i tots, una Catalunya lliure, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

Què farem?

IMG_20160908_171428Hem preparat una enlairada de globus amb els desitjos de llibertat per la República que volem, actuació musical amb la Rumba Feminista, lectura del decàleg per una República Catalana Independent del Patriarcat…i sorpreses! Tot plegat al voltant de la República de les Llibertats…començant per recordar a tothom que Feminisme és Llibertat a per totes i tots!

Necessitem mans per inflar més de 100 globus liles amb heli. Si vols donar un cop de mà, vine a les 15:15h al Punt de Trobada Feminista.

Encara no t’has apuntat? Pots fer-ho a la web assemblea, triant el TRAM 39, PUNT BARCELONA. https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions

Si ets de les que no t’apuntes mai però vens igualment: Tram 39 Passeig Sant Joan amb Ronda de Sant Pere, baixant, cantonada dreta! Arribeu abans de les 16h, recordeu que l’any passat les que vam arribar justes per les 17h ens vam perdre bona part de l’acció!

Si vols participar amb nosaltres… envia un correu a femviacat@gmail.com

Salut, feminisme i independència!

Feministes per la Independència (ens trobeu a Ca la Dona, c/Ripoll 25, bcn, els dijous tarda)

Log in with your credentials

Forgot your details?