TROBADES PER UNA NOVA CASA – Dissabte 7 d’octubre

Dissabte 7 d’octubre, des de les 10 del matí, al Pati Llimona

Sabeu que fa un temps que estem treballant entorn el projecte de trasllat i creixement a Ripoll 25. Heu de saber, també, que els dubtes i debats durant el procés han estat abundants. Ripoll és tot un repte que ens pot engrescar però que també té els seus riscos.

Us proposem, per aquesta Trobada, partir de la feina i debats que ja hem dut a terme, però també valorar si cal revisar, replantejar o reorientar la recerca d’espai. És important que, si tirem endavant, sigui amb la consciència del què suposa, dels riscos, i també de les possibilitats, i que ho fem amb una aposta conjunta i consensuada.
La Ca la Dona que s’orienta cap a Ripoll és una Ca la Dona que hem de poder construir entre totes, més que mai. La participació és important. Però també és cert que els ritmes i moments de cada dona i de cada grup són diferents, i que les possibilitats d’incorporar-nos durant la marxa del procés estaran sempre obertes.

Tot i això… ens agradaria que el màxim nombre de dones puguem parlar aquest dissabte 7.

Què farem?

10h. Presentació, repartiment de materials, resum del procés i objectius de la trobada.

Després: dinàmiques, debat i conclusions, amb l’objectiu d’arribar a una proposta d’acord i un pla de treball a presentar a la propera assemblea de sòcies. És ripoll el projecte que volem? En quines condicions? Com hi arribem? Quines són les alternatives?

14.30. Dinar de carmanyola

16.00. Cafè chill-out, amb diapos, música, i una estona agradable per a compartir plegades.

Hi haurà espai infantil (aviseu a la secretaria per a apuntar-vos-hi).

Si voleu col·laborar en l’organització, poseu-vos també en contacte amb la secretaria, així com per a qualsevol altra informació.
Si no esteu encara interessades en participar en els debats… recordeu que podeu venir al dinar o al chill-out.

Trobareu la informació i materials per a les trobades a De Casp a Ripoll/Secció especial Trobada 7 d’octubre

Log in with your credentials

Forgot your details?