Uneix-te a la campanya “Fi al comerç d’armes amb Israel”

Ca la Dona ens sumem a la campanya unitària per posar fi al comerç d’armes amb Israel. Tú també en pots formar part!

Per què és urgent posar fi al comerç d’armes amb Israel?

Sabies que Israel està bombardejant intencionadament barris residencials, hospitals, escoles, camps de refugiats i ambulàncies a la Franja de Gaza i que l’Estat espanyol segueix venent armes a Israel que fa servir per reprimir i massacrar el poble palestí?

Des de l’any 2000, l’Estat espanyol ha venut armes a Israel per 139 milions d’euros.

Sabies que l’Estat espanyol compra, amb els nostres impostos, armament a Israel i que aquestes compres contribueixen directament a l’economia d’un país que comet crims de guerra i crims contra la humanitat? Israel utilitza Palestina com un camp de proves per testar armament i tecnologia de la repressió que després ven a la resta del món sota la marca “provat en combat”. Armes i tecnologia provades sobre població palestina en operacions que vulneren flagrantment el dret internacional humanitari i el dret internacional dels drets humans. Armes i tecnologia que compren diversos exèrcits del món, entre els quals hi ha l’exèrcit espanyol.

Només aquestes últimes setmanes, l’Estat espanyol ha comprat a Israel llançacoets Silam per valor de 576,4 milions d’euros (12 de setembre de 2023) i 1.680 míssils Spike per valor de 285 milions d’euros (3 d’octubre de 2023).

Per impedir que Israel continuï massacrant el poble palestí és urgent posar fi al negoci de compra i venda d’armes a Israel. Ajuda’ns a aconseguir-ho!

QUÈ HI POTS FER?

Acabar amb el comerç militar i de seguretat amb Israel és a les nostres mans. Contribuir a un món més just, pacífic i menys securititzat és a les teves mans. Signa el nostre manifest i exigeix al Govern que posi fi al comerç d’armes amb Israel. És un gest transcendental ara que Pedro Sánchez presideix el Consell de la UE. Difon els materials i converteix-te en un altaveu de la campanya. Comparteix amb el teu entorn més proper, el grup d’amistats o el teu centre de treball. Totes les veus sumen!

Visita la web de la campanya, signa el manifest, i suma’t a les accions de difusió!

Log in with your credentials

Forgot your details?