URGENT Code Pink ::Posem fi al conflicte armat a Síria:: dxd

Dones x Dones donem suport a aquesta crida per aturar les armes a Síria , encapçalada per  dones premis Nobel de la Pau i pel Codi Pink.
Posar fi al conflicte armat a Síria

Dones x Dones donem suport a aquesta crida per aturar les armes a Síria, encapçalada per dones Premi Nobel de la Pau i pel Code Pink (signeu ara!)

Unim-nos per a demanar a les dones que, un cop més, exercim un paper essencial en les properes converses de pau a Ginebra destinades a posar fi al conflicte armat a Síria. Si us plau, signa la nostra petició ara!

A: Lakshmi Puri, Secretària General Adjunta de Suport Intergovernamental i Aliances Estratègiques de l’Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de les Dones (ONU Dones): Garantir a les  dones un paper clau en les properes converses de pau de Ginebra per posar fi al conflicte a Síria.

(traducció automàtica, disculpeu els errors) Benvolguda Lakshmi Puri, com a defensores dels drets de les dones i activistes per la pau, celebrem l’anunci de la renovació del procés de Ginebra, per trobar una solució a la guerra a Síria. Sumem les nostres veus a les multituds de persones al món afectades per la guerra que entenen que no pot haver cap procés de pau legítim o sostenible a menys que les dones que advoquen pels drets de la dona i la pau siguin a la taula. Dones sirianes de totes les edats i grups ètnics han estat, i continuen estant per exigir i promoure la pau i la reconciliació, fins i tot en enmig dels combats. Elles tenen dret a fer aquestes demandes a les faccions en guerra a Ginebra. Els compromisos internacionals que garanteixin el dret de les dones a la participació són clars, de Dones, Pau del Consell de Seguretat de l’ONU i l’agenda de seguretat contingudes en les resolucions 1325, 1820, 1888 i 1889, les Nacions Unides . Assemblea General Resolució GA/65/283 (2011), i en la recent Declaració del G8 sobre la Prevenció de la Violència Sexual.

El compliment d’aquests compromisos és una obligació que ha de ser confirmada per la comunitat internacional. Conseqüentment, demanem:

*Assegurar la participació, inclòs el finançament, i el lideratge de les dones que promouen els drets de les dones i l’agenda de la pau en totes les negociacions.

*Assegurar un marc per a la negociació, en aturar totes les transferències d’armes al Govern i a totes les faccions en el conflicte i  Donar suport a un alto el foc.

Sincerament,

Leymah Gbowee, de Libèria Pau Activista i 2011 premi Nobel de la pau, Rigoberta Menchú, de Guatemala Activista per la pau i 1992 Nobel pau, Yifat Susskind, Directora Executiva de MARE Madeleine Rees, directora executiva de la Lliga Internacional de Dones Per la i  Pau i Llibertat (WILPF) Anne Wright, coronela retirada de l’Exèrcit EUA , Jodie Evans, Co-fundadora, CODEPINK Medea Benjamin, Co-fundadora, CODEPINK

Log in with your credentials

Forgot your details?