Via catalana 2014. Via feminista a TRAM 57…T’apuntes?

viafeminista-ampostaEstimades, un grup de dones de Ca la Dona ens fa il·lusió fer una inscripció conjunta per participar a la VIA CATALANA 2014 pel dret a decidir i cap a la independència de Catalunya i dels Països Catalans.

Ens agradaria poder assegurar un grup d’almenys 50 dones per formar part de la VIA CATALANA 2014 i inscriure’ns conjuntament en algun dels trams. Estem mirant d’inscriure’ns a la zona de la Gran Via de les Corts Catalanes, a prop de la plaça Universitat, per la comoditat de les zones ombrívoles existents i perquè hi ha metro… TRAM 57. Tot i així estem pendents de saber si és necessari garantir algun tram i en aquest cas ens adaptaríem al que digui l’organització.

Com d’altres vegades, en el moment de fer la inscripció col·lectiva farem arribar a l’ANC la necessitat de visibilitzar la participació de les dones a través de l’ús d’un llenguatge no excloent en tot els escrits i activitats i així com la necessitat d’explicitar quina Catalunya volem. Nosaltres participarem a la cadena per l’autoderminació dels pobles i cap a una Catalunya independent, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

Si esteu interessades, ompliu aquest formulari http://bit.ly/1nkIR0L ABANS DEL DIA 31 D’AGOST per fer la inscripció col·lectivament. Les que ens apuntem, estarem en contacte per seguir el fil de la moguda. Si t’apuntes directament a web araeslora.cat i vols trobar-nos: TRAM 57, FILA 8 i FILA 9, segons color samarreta que pensis portar aquell dia!

Abraçades.

per a més informació via catalana 2014 http://www.araeslhora.cat/ca/la-campanya/les-claus-menu

Foto: 9/11/2013, vam anar a fer la via feminista a les Terres de l’Ebre, a Amposta!

Log in with your credentials

Forgot your details?