08/02::. [INSCRIPCIONS OBERTES–NOVA DATA D’INICI!!] Laboratori d’investigació (improvisació) teatral amb Loredana Cozzi (febrer-abril)

L’actriu, activista de Ca la Dona, i pintora Loredana Cozzi impartirà un laboratori teatral per a totes les dones que vulguin investigar i experimentar oralment i gestual les seves emocions.

La cita serà els divendres del 8 de febrer al 5 d’abril de 2019 a Ca la Dona (9 sessions).

 

Loredana ens explica:

“En aquest laboratori el personatge és producte de la improvisació, tant  feta individualment com en grup. En el moment en què sorgeixi la improvisació crearem els nostres personatges i, amb ells, el text. Les actrius faran servir la imaginació i prendran consciència de les emocions que es desprenen del conflicte creat a escena, que no dels seus propis conflictes com passa en altres treballs d’improvisació (com per exemple, en el psicodrama). Quan es recorri a un text ja existent, és a dir, quan decidim fer-lo nostre a escena amb la nostra pròpia veu o amb una veu fora de camp, aquest funcionarà per a nosaltres com un estímul. Ens aproparem a ell  a través de la gestualitat i farem que el personatge que haguem creat ‘intervingui’ en el text, ja contestant-li, o contradient-li, …en definitiva reaccionant.”

Aquest laboratori posa en joc la imaginació, la creativitat, l’emoció, el treball en equip, la capacitat d’atenció i de concentració, la presa de consciència de determinats bloquejos corporals, tot al servei de les dones.

 

CAL CURSAR LA INSCRIPCIÓ aquí.

 

Dia: els divendres

Dates: 8 de febrer-5 d’abril

Hora: 18.30-20.30 h (dues hores amb un petit descans, cada sessió)

Preu: 80 euros per transferència bancària al compte de CLD.

Mínim de participants per obrir el taller: 10 persones.

Lloc: sala teatral, a la segona planta

 

 

 

 

 

Més info:

Bio Loredana Cozzi

Improvisació

Psicodrama

Log in with your credentials

Forgot your details?