01|06 :: 2a Fira d’intercanvi, segona ma i creadores alternatives de Ca la Dona

01/06 Fira de Ca la Dona des de les 11h del matí
Torna la fira d’intercanvi, 2a mà i creadores alternatives de Ca la Dona, amb activitats i paradetes on trobaràs objectes molt variats….artesania, complements, joies, roba, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discos, etc.
Volem donar una nova vida als objectes que no utilitzem i tenim desats per casa. Donar valor als objectes que reutilitzem o reciclem. Enfortir un espai des d’on aportem la nostra pràctica transformadora. Volem conèixer i visibilitzar dones creadores.
Si no tens coses per portar…vine, tria i remena, segur que fas alguna troballa mentre passes una bona estona.
11h – 20h Fira
13h Coneixent els Mercats i Fires alternatives a Barcelona, una opció de consum sostenible
17:30h Taller creatiu per a criatures
18h Llimonada fresqueta
Entre les paradetes, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen solidàriament pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.
Vols participar amb una paradeta? Omple el formulari de preinscripció
Termini per apuntar-nos per posar paradeta i organitzar-nos: Diumenge 25 de maig a les 23h.
Si no vols posar paradeta però tens coses que ja no utilitzes a casa o reciclatges que has fet….pots cedir-ho per la paradeta solidària de Ca la Dona. A partir del 20 de juny tindrem habilitat un espai de recollida.
tot a Ca la Dona, c/Ripoll 25, de Barcelona

cartell1junyfiracaladonaTorna la fira d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona! Una fira amb activitats i parades on trobaràs objectes molt variats….roba, artesania, complements, joies, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discs, etc.

Ara que comença l’estiu…fes el canvi d’armari a Ca la Dona! …reutilitzar, reciclar, compartir, intercanviar…consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable, coneixent com ens ho fem per sortir de la crisi, projectes individuals o col·lectius.

Si no tens coses per portar…vine, tria i remena, segur que fas alguna troballa mentre passes una bona estona.

Entre les parades, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.

Si tens una estona lliure, a part de mirar i remenar entre les paradetes, pots fer de paradista de Ca la Dona? O t’agradaria més donar un cop demà al “nobar”? Sigui com sigui….aquí tens un formulari per apuntar-te! Moltes gràcies!!!! http://doodle.com/xbr23r24wp9gsf3p Recordatori:  pots portar roba i objectes que tinguis per casa i ja no fas servir i un parell de penjadors que et sobrin!

Programa

11h – 20h Fira

13h Coneixent els Mercats i Fires alternatives a Barcelona, una opció de consum sostenible

17:00h Taller creatiu per a criatures amb la Rose

18h Llimonada fresqueta

Tens temps lliure? Vols donar un cop de mà al grupet que està dinamitzant la Fira? Necessitem ajuda per fer torns a la parada de ca la dona i per l’espai de trobada… :http://doodle.com/xbr23r24wp9gsf3p

Vols participar amb una parada? Omple el formulari de preinscripció Termini per apuntar-nos per posar paradeta i organitzar-nos: Diumenge 25 de maig a les 23h. INSCRIPCIONS UN ÈXIT!

Si no vols posar paradeta però tens coses que ja no utilitzes a casa o reciclatges que has fet….pots cedir-ho per la paradeta solidària de Ca la Dona. A partir del 20 de maig tindrem habilitat un espai de recollida.

tot a Ca la Dona, c/Ripoll 25, de Barcelona

Esdeveniment al Facebook de Ca la Dona:

I recordeu: el primer cap de setmana de juliol, Fira Feminista a Can Batlló!

Aviat en tindrem més informació

Log in with your credentials

Forgot your details?