01/12:: Centreamèrica a debat- Col·legi de Periodistes

centrameerica-debat-patroc-2

El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes organitza un nou debat dins del cicle “Periodisme a Llatinoamèrica”

L’Amèrica Central està formada pels països de Guatemala, Belize, El Salvador, Hondures, Nicaragua, Costa Rica i Panamà. Aquest conjunt de països suma prop de 45 milions de persones i aglomera un ampli mosaic de cultures i realitats ben diverses. La llibertat d’expressió, els mitjans i els canvis socials a El Salvador, la premsa després del cop d’estat a Hondures i la defensa dels drets humans i ambientals a Panamà seran les línies temàtiques d’aquest nou debat. L’acte serà el pròxim dijous 1 de desembre a les 18:30h a la seu del Col·legi.

‘Centreamèrica a debat’ comptarà amb la participació de Zuliana Lainez, periodista i membre del comitè exectiu de la Federació Internacional de Periodistes; Mario Enrique Hernández, expert en cooperació i relacions internacionals; Philippe de Dinechin, investigador de la Fundació Comparte i coordinador de la campanya “Hondures sense por”; Ligia Arreaga, periodista i activista ambientalista a Panamà i Alícia Oliver, coordinadora del Grup de Treball de Periodisme Solidari.

Data: Dijous 1 de desembre

Hora: 18:30h

Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

Log in with your credentials

Forgot your details?