05/03:. Taller de dansa Deep Dance

Benvolgudes,

Us presentem una nova edició del Taller de Dansa.

Taller que utilitza la dansa com a eina per connectar amb el cos de les dones i apoderar-les. Aporta beneficis a nivell físic, enfortint a les dones i aportant consciencia corporal, i a nivell emocional, afavorint l’empoderament i l’autoestima de les dones, proporcionant eines per l’expressió i gestió de les emocions. Aborda la sensibilització, el moviment i la consciencia corporal com a eines per poder guanyar qualitat de vida i recuperar l’equilibri amb l’organisme.Es tracta d’un treball personal de cerca d’una major autonomia com a dones, a través de la presa de consciencia, la identificació i re-apropiació de fortaleses i recursos, treballant els límits amb l’entorn i amb les altres persones.

 

Aquest taller està organitzat pel PIAD de Ciutat Vella i començarà el proper dilluns dia 5 de març de 2018. Al cartell adjunt trobareu tota la informació sobre la seva realització (horari, ubicació, durada,…).

Preguem feu arribar aquesta difusió als vostres contactes per tal que aquesta activitat sigui accessible a un major nombre de dones.

Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller (contacte indicat al cartell adjunt) per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.

El taller és gratuït i les places són limitades!!!

Laia Baltiérrez Meras

Tècnica PIAD de Ciutat Vella

Direcció de Feminismes i LGTBI

Drets de Ciutadania, Cultura, Participació, i Transparència

Ajuntament de Barcelona

Nou de la Rambla, 45, 4a

08001 Barcelona

93 256 49 51

piad_ciutatvella@bcn.cat

www.bcn.cat/dones

Log in with your credentials

Forgot your details?