08|07 :: Eva Fernández al Cicle Vincles Feministes

EvaFernandezContinuem el cicle de  trobades amb dones significades amb les què, per una o altra raó, o per totes dues alhora, ens ve de gust compartir un temps i un espai. Un temps per a posar en relació polítiques feministes, des de diferents perspectives, des de diferents espais, que ens permeten continuar germinant noves i velles llavors.

Així, el 8 de juliol, a les 19h, compartirem un temps amb Eva Fernàndez, activista veïnal, feminista, coneguda per totes per haver estat presidenta de la FAVB.

L’Eva, a més, està investigant sobre la participació de les dones en els orígens del moviment veïnal. Moltes de vosaltres vau ser presents en vocalies de dones, AAVV, en reivindicacions pels centres de planificació familiar, per les escoles bressol, pels semàfors; en accions de suport i protecció a dones que patien violència masclista; en campanyes de sensibilització sobre la sexualitat, el plaer i l’apoderament sobre el propi cos, etc.

Així, en aquesta trobada, podem conversar amb l’Eva sobre tota aquesta etapa de la nostra història individual i col·lectiva i, també, sobre altres vincles feministes que ella hafulletExpo teixit i continua teixint al llarg de la seva intensa vida d’activisme.

I, si tot va com està previst, podrem gaudir també de l’Exposició Dones del Moviment Veïnal d’Ahir i d’Avui, de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, en la què la pròpia Eva hi ha col·laborat. Aquí podeu gaudir dels continguts virtuals de l’expo.

Log in with your credentials

Forgot your details?