L’acció de la paraula :: Com parlar en públic :: 10 a 31|07

cargolTaller eminentment pràctic dirigit a totes aquelles dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen.

Dates: dijous 10, 17, 24 i 31 de juliol (si el 31 moltes no podeu, es pot valorar canviar la data o reduir el curs).

Horari: de 18h a 21h, a Ca la Dona

Preu: 65€. Si ets sòcia de Ca la Dona o el projecte Vaca 52€

Inscripcions: aquí.

Explorarem com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el nostre cos, en la seva totalitat psíquica i física.

Descobrir que no és tant determinant el que diem sinó com ho diem, què comuniquem, com influïm o modifiquem a qui ens escolta.

Prendrem consciència dels nostres hàbits corporals, vocals i respiratoris (com ens relacionem amb nosaltres mateixes i amb les altres).

Explorarem com obrir el nostre ventall expressiu i creatiu (com el to de veu, el volum i el ritme de la parla serveixen a la nostra intenció).

Farem dos tipus de pràctiques segons els interessos de cada participant:

  • Lectura i interpretació de textos lírics, dramàtics i narratius.
  • Simulació de situacions diverses (una ponència, reunió o entrevista de feina, un debat, una celebració familiar, una reunió veïnal, una conversa informal, etc.).

Com a resultat les participants seran conscients de com s’expressen verbalment i amb el seu cos, tindran més confiança i aprendran recursos per treure més profit de tot el seu potencial.

***********

Gemma Julià és actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta.

Info de Gemma Julià al Projecte Vaca

Web de Gemma Julià

Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys.

En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Instituts de Secundària, Centres Cívics i diversos entorns professionals).

És practicant de reiki i terapeuta biodinàmica craneosacral.

És membre de l’associació d’actors i directors professionals de Catalunya, sòcia de Projecte Vaca (Associació de creadores escèniques) i Pallassos sense Fronteres.

Log in with your credentials

Forgot your details?