10/12::. Concentració Dilluns 10 a les 20h a Plaça Sant Jaume de Novembre Feminista: No és abús, és violació

Com a resposta a la ratificació de la sentència contra la Manada volem convocar una concentració dilluns de la setmana vinent

“No és abús, és violació. Depurem la justícia patriarcalEl Tribunal Superior de Justícia de Navarra ha tornat a confirmar la pena de nou anys per un delicte d’abús descartant de nou que existís violència o intimidació contra C.

La conseqüència d’aquesta resolució que nega el fet que una noia de 18 anys va ser violada per 5 homes adults, no només qüestiona els fets i la paraula de C, sinó que deixa en una situació de desempar a totes les dones que han patit, pateixen o patiran violències sexuals, tot desalentant les denúncies.

Recordem que fa poc dies l’Hospital Clínic alertava de l’augment de les violències sexuals en un 33% respecte a l’any anterior. Les 402 agressions sexuals ateses suposava que a Barcelona hi ha més d’una agressió sexual diària. Això és innaceptable, ja que és un greu atemptat contra els drets i la llibertat de les dones.

Sentències com la del Tribunal de Justícia sobre el cas de la manada, lluny de protegir, aportar justícia i reparació a les dones permet la impunitat dels agressors , donant-los via lliure a l’exercici de la violència contra les dones

Per això:

Demanem una depuració de l’aparell judicial que permeti acabar amb les violències institucionals exercides contra les dones

Requerim professionals feministes amb formació i compromís amb l’educació, la sanitat, l’administració i la JUSTÍCIA

Necessitem lleis que incorporin totes les violències masclistes, incloses les violències institucionals.
Però sobretot necessitem canvis estructurals que eliminin les desigualtats generades per aquest sistema patriarcal, capitalista i racista.

Convoquem a una concentració el dilluns dia 10 a les 20 hores a la plaça Sant Jaume per denunciar i assenyalar les responsabilitats dels que emparen les violències contra les dones.

Cridem a les mobilitzacions avui 5D (21 H, Plaça Sant Jaume) contra la impunitat als agressors de Lucia que va ser assassinada en Mar del Plata.

Contra la justícia Patriarcal, autodefensa feminista!!”

Log in with your credentials

Forgot your details?