10/01:: Sopar d’any nou a Ca la Dona, per un 2015 molt i molt feminista

montserrat abelló, guanyadora cistella l'any passat....sopar fi curs Benvolgudes sòcies i amigues….molt bona entrada d’any i a la tornada ens retrobem per conjurar-nos pel 2015! Serà en un sopar, dissabte 10 de gener a les 9 del vespre. Reserveu-vos la data a l’agenda 2015! Del 25 de desembre al 6 de gener, tindrem secretaria tancada per vacances d’hivern.

Un any més, un sopar col·lectiu, aquest cop hem de portar alguna cosa per compartir i també portar-nos de casa el got+coberts+plat!!!! (per no haver de posar-nos a rentar vaixella a Ca la Dona. No volem utilitzar paraments d’un sol ús). La vetllada tindrà actuacions sorpresa + el sorteig de la cistella gastronòmica col·lectiva.

Unes quantes caladones ambientarem la casa, pararem taula, sortilegis, actuacions….si tens ganes: quedem a Ca la Dona a les 19h, el 10 de gener + avisa a secretaria ( info @ caladona.org ) per tenir-ho en compte.

Recorda que la panera l’omplim entre totes: dugueu productes! Els números per a la rifa són a la vostra disposició a la secretaria i també el mateix dia 10 gener durant el sopar (també podeu dur els productes aquell dia).

Com serà la panera? No ho sabem….a veure com de grossa la fem, entre totes.

Anoteu a agenda 2015: el 10/01 sopar ca la dona….per cert, teniu l’Agenda de les Dones 2015? una part dels beneficis és pel suport als centres de salut de la UHWC de Gaza, Palestina.

Log in with your credentials

Forgot your details?