10/10:: Teixim Ca la Dona. Parlem del model de gestió i presa de decisions (2ª sessió)

Estimades sòcies,

txcld-2Continuem amb les sessions del Procés Participatiu de Ca la Dona “Teixim Ca la Dona” i us volem animar a totes a participar/seguir participant. La propera sessió serà el pròxim DILLUNS 10 d’OCTUBRE. Serà la 2ª sessió del bloc de “Model de gestió i decisió” i treballarem per pensar l’organigrama, el model de gestió i el model de presa de decisions. La primera sessió d’aquest bloc va ser el passat dia 1 d’octubre (si no vau assistir però voleu veure tot el que es va treballar i estar al dia del Procés, podeu consultar la sessió 1 d’octubre, el resum de la 1ª sessió de gestió). També hi haurà una tercera sessió el dia 24 d’octubre. Si no vau poder participar a l’anterior, NO PATIU, es pot venir igualment i s’agraeix el màxim de participació possible. Això si, us animem a llegir el resum de la sessió de l’1 d’octubre perquè estigueu més al cas de les coses que es comenten o pregunteu alguna de les companyes què es va treballar. Entre totes ens posem al dia sense cap problema!

El proper 10 treballarem per a construir propostes en base el model de Ca la dona i el 24 per avaluar que impliquen aquestes propostes en base el canvi que suposen i els camins que hem de traçar.

HORARI: Tant el 10 com el 24 les sessions son de 18h a 21h.

Si últimament estàs molt desconnectada de Ca la Dona, però t’agradaria reprendre el contacte, no dubtis a venir. Recordem que el procés és obert i t’hi pots afegir en qualsevol moment. Per poder seguir el fil, descarrega’t el resum de la primera sessió aquí i el de la segona aquí. El resum de la tercera sessió (dia 1 d’octubre estarà disponible pròximament).

Log in with your credentials

Forgot your details?