13/02 FemArt presenta un catàleg insòlit i provocatiu

L’any passat, amb motiu dels 25 anys del projecte FemArt, vam impulsar una exposició titulada Hem vist coses que mai no creuríeu. Una retrospectiva replicant (2018), que recollia els últims 25 anys d’art feminista de la ciutat de Barcelona. Aquesta mostra anava acompanyada del Feminari Provocant la història. Éssers feministes i imatges dissidents, que va posar en relació a més d’una quarantena d’artistes, pensadores, historiadores, periodistes, professores, activistes i performers que participaren d’aquesta experiència transversal i radical.

Després l’èxit i del reconeixement per part del públic de les activitats esmentades, estem molt contentes de poder anunciar i compartir amb totes vosaltres la materialització d’aquest aniversari en un catàleg insòlit que recull la memòria dels plantejaments artístics amb perspectiva feminista a la ciutat.

Aquest catàleg així com la Mostra ha estat possible gràcies a la consolidació de l’Espai expositiu de Ca la Dona i de l’Arxiu de FemArt, aquest últim és un dels grans tresors de FemArt i catàleg n’és només un petit recull.

El dia 13 de febrer, a les 19h presentarem el catàleg del 25Anys de la Mostra FemArt i compartirem amb vosaltres un seguit d’imatges i propostes inèdites que configuren aquest arxiu obert i “desencaixat”.

Log in with your credentials

Forgot your details?