27/04 :: Mercat Solidari de Roba i Complements de Calala

Mercat Solidari de Roba i Complements
Fashion For Feminism
Aquesta primavera, renova el teu fons d’armari amb Calala-Fons de Dones

postal_horiztalMercat Solidari de Roba i Complements – Fashion For Feminism

Aquesta primavera, renova el teu fons d’armari amb Calala-Fons de Dones

Data i lloc: dissabte 27 abril 2013 de 11 a 21h. a Ca la Dona (C/ Ripoll, 25, baixos) de Barcelona. Espai a peu de carrer, adaptat per a persones amb diversitat funcional (activitat mixta)

Aquesta primavera, renova el teu fons d’armari amb Calala Fons de Dones. Si tens roba que ja no utilitzes però encara fa servei, Porta-la a l’oficina de Calala o contacta’ns i passarem a recollir-la per vendre-la al Mercat Solidari de Roba i Complements

Si vols comprar roba comptarem amb donacions de blocs de moda i tendències com Not here to please you. Pot ser roba d’estil vintage, casual o street wear, per a dones, homes, nenes i nens: hi ha lloc per a totes les propostes i estils! Podràs veure i comprar les creacions de roba i complements  de Perrita FalderaNiña de Fuego, Drap Art, Leticia, XinxainaReNoC, Caterina Vestidor, La Ciutat Invisible i moltes més! Hi haurà contacontes i jocs infantils a càrrec de  Sophie Heydel; aperitiu i beguda a preus populars, menjar a càrrec del càtering de Ca la Dona; taller de reciclatge de roba (porta la teva peça per customitzar-la); ); sorteig solidari; paradetes informatives de Calala; música a càrrec de DJ Marimba i Cheikha Brigitte … i molta primavera.

11 a 12h: obertura de portes, Contacontes i jocs infantils a càrrec de l‘espai infantil i per a cuidadores de Ca la Dona

13h: Aperitiu.

14.30h: dinar a càrrec de Ca la Dona.

17h: Taller de reciclatge de roba. Porta una peça de roba per customitzar-la!

Obertura del photocall

18 a 21: DJ Marimba y Cheikha Brigitte.

20h: Rifa solidària.

21h: Tancament i foto de família.

Per què col·laborar amb nosaltres?

Calala-Fons de Dones és una fundació creada el 2009, amb seu a Barcelona, ​​que es dedica a aconseguir recursos per moviments i organitzacions feministes i de dones, a l’Estat espanyol ia Llatinoamèrica i el Carib, per promoure el seu empoderament i lideratge i seus drets. Actualment tenim dos programes principals, un de suport a la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos, i un altre de suport a organitzacions de dones migrades: Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe viviendo en España, Grupo Ixchel, La Independent i Mujeres Pa’lante. Formem part de la Xarxa Internacional de fons de dones que, des dels anys 80, busca noves fonts de finançament a tot el món per donar suport a les organitzacions i moviments de dones que no tenen accés als donants tradicionals, especialment els grups petits i de base, o que treballen temes que poques agències volen finançar: drets reproductius, salut sexual, treballadores domèstiques, violències de gènere, treballadores sexuals… Fem part del moviment al què donem suport i busquem generar aliances i sinergies entre dones i feministes de diferents àmbits.

Log in with your credentials

Forgot your details?