1/03:: La llista dels imperdibles. Pica-lletra literària

Paradeta Jordina i Les Dragues 2012

QUINS SÓN ELS TEUS LLIBRES PREFERITS????

Aquest any per Santa Jordina la volem fer grossa i comencem a preparar-la l’1 de març, amb motiu de la diada del  8 de març, dia internacional de les dones: Visibilitzar 100 llibres imperdibles d’autores imperdibles!

Volem fer entre totes una llista dels 100 llibres d’autores imperdibles per nosaltres. I per posar fil a l’agulla convoquem una quedada per fer un llistat inicial de 50 llibres imperdibles: “La llista dels imperdibles. Pica-lletra literària”. Quan?: el proper 1 de març, divendres, 19h, a Ca la Dona (c/Ripoll 25)

Com arribarem a 100 llibres? A la llista inicial de 50 títols, podrem afegir-ne d’altres.

El 8 de març obrirem l’enquesta.La llista definitiva de 100 llibres i l’ordre final a la llista resultarà dels llibres més valorats entre totes les participants a l’enquesta. Tancarem l’enquesta dies abans de Santa Jordina 2013.

Enguany, el dia 23/4 tornarem a obrir portes amb paradeta de llibres de 2a mà, amb els llibres que tenim a la llibreria de totes + els que portem per aquest 2013…Si teniu llibres que ja no voleu tenir per casa, porteu-los a Ca la Dona, entre totes els farem circular!

ca la dona – c/ripoll 25, barcelona 08002, catalunya

Log in with your credentials

Forgot your details?