3/06:: Conversa sobre la Convocatòria de FemArt: la Institució Dins Meu

Estàs pensant en presentar-te a la convocatòria de FemArt però tens dubtes i t’agradaria parlar amb les organitzadores?

Apunta’t a la reunió que farem per Zoom amb l’equip de FemArt per parlar amb les artistes i persones interessades en la convocatòria, resoldre dubtes i compartir reflexions sobre el tema d’aquest any “La Institució dins meu”

CONVOCATÒRIA FemArt 2020: LA INSTITUCIÓ DINS MEU

CONVOCATÒRIA FemArt 2020: “LA INSTITUCIÓ DINS MEU”


La institució art no només “s’institucionalitza” en entitats com els museus i s’objectualitzen en obres d’art. També s’interioritza i s’incorpora en les persones.
– Andrea Fraser, 2016

Aquest any 2020, la Mostra FemArt proposa, dialogant amb el fil de treball de l’artista Andrea Fraser i la seva “crítica institucional”, reflexionar visual i plàsticament al voltant d’un terme que condensa i, al mateix temps, dilueix un entramat complex de discursos i pràctiques difícils de delimitar: “La Institució Art”. Trobareu tota la informació a les bases.

El JURAT d’aquesta edició el composen: Nancy Garín, Judit Vidiella, Miriam Solà, Elena Urko i membres del colectiu FemArt.La mostra està oberta a la participació de totes les dones, lesbianes i trans que ho desitgin. Es poden presentar obres i projectes de qualsevol vessant artística, sempre que girin entorn a la temàtica d’aquesta edició. 

Log in with your credentials

Forgot your details?