Objecció fiscal a les despeses militars::. Resistència civil no violenta

Aquest t any més que mai apostem per la necessitat de practicar la resistència civil noviolenta mitjançant l’Objecció Fiscal, davant les retallades que estan acabant amb el sistema públic i la política del govern de donar suport a les entitats bancàries i grans corporacions privades.

Només cal fer aquesta comparació: aquest darrer any la despesa militar s’ha mantingut pràcticament intacta, mentre es desmantella l’Estat de Benestar i es retallen serveis bàsics, com la sanitat i l’educació públiques, i minven en més del 50% partides tan importants per a construir un món més just i pacífic com la cooperació al desenvolupament.

Enguany Dones x Dones, us proposem fer objecció fiscal a favor de l’organització Women’s Organization For Political Prisioners: L’objectiu de WOFPP és donar suport a les preses i presos polítics i aconseguir l’alliberament de totes les persones que van lluitar – o estan acusades d’haver-ho fet -, contra l’ocupació israeliana i que es troben detingudes a les seves presons.

Si us animeu a fer l’objecció fiscal i opteu per aquest projecte, podeu fer el vostre ingrés al compte de Dones x Dones: 2100 – 0889 – 40 0200295130. Si no podeu fer objecció però voleu col·laborar amb el projecte també podeu fer un donatiu indicant preses palestines.

Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a Dones x Dones photo donesxdones@gmail.com. Llegiu el butlleti i mireu com es fa. noname

Una abraçada antimilitarista i feminista

Log in with your credentials

Forgot your details?