11- 13/11:: Festival de Cultura del Raval (s)

Dins del marc del Festival de Cultura del Raval(s) (11- 13 novembre 2016) (aquest any el festival té una mirada de gènere, amb una programació que vol contribuir a construir un barri igualitari i antimasclista) es realitzen dos itineraris gratuïts centrats en el paper de la dona. Per fer la inscripció podeu fer clik als enllaços facilitats:

Més de 14 anys de cultura comunitària

El Festival de Cultura Raval(s) és més que un simple esdeveniment artístic: es tracta del clímax d’un gran procés comunitari de molts mesos de duració on s’impliquem al voltant de 140 entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat del barri. La intenció de generar i construir una programació sociocultural i festiva que permeti mostrar les moltes facetes d’un territori tan divers i dinàmic com aquest.

De fet, la part més important del Festival Raval(s)no és el resultat en sí, sinó tot el procés de creació previ. La dinàmica que s’ha establert des de fa temps permet que sigui la gent del barri participant (a títol individual o representant a alguna entitat) la que decideix la programació.

Raval(s) està coordinat per la Fundació Tot Raval amb la implicació de diversos agents i col·lectius del barri.

Log in with your credentials

Forgot your details?