14/05:: Key To Justice [Palestina-BDS]

Us escrivim als espais ELAI per a donar-vos a conèixer les accions que hem preparat per la Nakba i per demanar-vos que les difoneu i hi participeu!
El 15 de maig commemorem la Nakba (catàstrofe en àrab), quan es va crear l’estat d’Israel i es van destruïr més de 500 pobles palestins i expulsar a 2/3 de la població indígena. Les més de 8.000.000 de refugiades palestines reclamen  i es mobilitzen pel seu dret al retorn.

Aquest any per commemorar la 72 Nakba Palestina no et perdis els tres següents esdeveniments preparats des del Comitè Nacional de Boicot Palestí:
– Webinar #KeyToJustice amb Rafeef Ziadah, Marta Ill i Rey Perez Asis. Ens preguntarem qui té accés a una casa 🏡 i qui no durant el confinament. Un debat sobre els drets de les persones refugiades, migrades i dels drets de la vivenda. El dijous 14 a les 3.
– Uneix-te a la protesta online el dia de la Nakba, el 15 de maig a les 8 d ela tarda. Comptarem amb Ken Loach, Roger Waters, DAM, Janna Jihad, Diana Buttu i moltes més!  🎤
– Mira el vídeo de l’artista palestina Rana Bishara, crea 🎨 la teva pròpia clau, fés-li una foto i penja-la el dia 15 amb el #KeyToJustice. Inundem les xarxes de claus  🗝️ palestines! -> twitter.com/proucomplicitat/status/1260274662816317442

Més informació a: https://bdsmovement.net/news/key-justice-ending-ongoing-palestinian-nakba

Log in with your credentials

Forgot your details?