12/07 [ASSEMBLEA] La Comuna

 

Benvolgudes sòcies i grups,

La Xarxa Feminista com a grup dinamitzador           de la propera reunió de la Comuna que tindrà lloc el proper dijous 12 de juliol, a les 18.30h.  us fem arribar l’ordre del dia i el resum de la reunió de la Comuna del dia 20 de juny del 2018.

La Comuna: Resum Comuna 20 de juny 2018

Els temes a tractar que us proposem són:

 

 1. Presentació d’una proposta d’actes per a la inauguració de Ca la Dona, prevista per al 29 de setembre de 2018. Us n’avancem un breu esquema com a punt de partida per al debat:
  • Copa/pica i pica obert a totes les sòcies i grups al qual convidarem a totes les companyes representants de les institucions que ens han donat suport al llarg de tots aquests anys de rehabilitació de la casa. Es podria presentar el nou projecte museístic sobre els usos dels espais de Ca la Dona a través de la història. Per donar un toc musical tenim una proposta d’una actuació d’un cor de dones. Mitjans de comunicació??? Acte mixte
  • Espai infantil + xocolatada + titelles (acte mixte)
  • Visites guiades per al veïnat + teixit associatiu + tota la gent professional que ha treballat a la rehabilitació de l’obra + antics alumnes de l’escola Pipo… (acte Mixte)
  • Sopar pica/pica a preus assequibles. Possibilitat de fer “regals/aportacions/performaces/cançons/imaginació al poder” per part dels grups a la casa (màxim de 3 minuts). Karaoke feminista i bailoteo i DJ’s (dones, lesbianes i trans)
 2. Funcionament i organització de la Comuna
  • Resums i acords de les reunions com a eines imprescindibles per a la Comuna i el funcionament de la casa (models i continguts de les actes)
  • Presa de decisions de la Comuna: criteris, temàtiques, consens…
  • Agilitzar la comunicació interna i accessibilitat (intranet??)
  • Metodologia i espais de treball i debat de la Comuna
  • Interrelació i vincles amb els diferents espais organitzatius de la casa

Us animem a venir a la reunió per impulsar la inauguració de la casa i per enfortir-nos com espai referencial feminista al món mundial! Necessitem moltes energies per a treballar-hi!

El nostre projecte feminista necessita l’impuls de totes per anar creixent amb compromís i implicació, cuidar-lo i que ens cuidi per continuar sent un espai per a totes nosaltres i també per a moltes més!

Us esperem!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?