25/01:: Reunions preparatòries- 8 de març

30acc056eefaa17655fb482e0f42c3aa_xlEstimades companyes,

El 8 de març s’apropa i hem d’anar preparant tot el que es farà, així que ja hem iniciat les reunions on ens reunim diferents dones per donar forma a la manifestació del 8 de març. Hi ha molta feina a fer i necessitem reunir-nos com més dones, millor. Recordeu que totes les dones sou benvingudes, podeu venir ja sigui a nivell individual o totes aquelles que formeu de part de grups de dones.

S’ha decidit fixar les reunions preparatòries TOTS els DIMECRES d’ara fins al 8 de març a les 19h. Pensem que es millor que si veiem que anem bé de temps, esplaiar les reunions cap al final.

  • A la reunió de l’11 de gener vam organitzar una mica totes les passes i coses que hem de fer (podeu llegir l’acta sencera, amb tot el que vam parlar aquí: ACTA WEB- 1ra reunió del 8 de març, .
  • A la reunió del 18 de gener ens vam centrar sobretot en busca el lema i el tema d’aquest any. El lema estava bastant clar però faltava acabar de perfilar la frase de les diferents opcions que vam plantejar. (ACTA WEB- 2na reunió del 8 de març). Així doncs el pròxim 25 de gener, tindrem enllestit el lema i a partir d’aquí seguirem treballant.

La pròxima reunió tindrà lloc el 25 de gener, a les 19h a Ca la Dona. Acabarem de decidir el lema per el gran dia i començarem a pensar en cartells i manifest. Us animeu a col·laborar?

Ajudeu-nos a fer difusió, i a ser el màxim de dones per preparar-ho tot.

Una abraçada,

“La revolució serà feminista o no serà”

Log in with your credentials

Forgot your details?