26/01:: Seguim Teixint Ca la Dona. Propera assemblea 26 de gener 19h

Teixim CLD 26GEstimades sòcies,

Com sabeu entre els mesos d’abril i desembre, a Ca la Dona hem estat duent a terme el procés participatiu “Teixim Ca la Dona” per pensar entre totes com volem continuar construint i sostenint aquesta casa nostra, des dels nostres desitjos, les nostres pors i les nostres necessitats. Aquesta primera etapa, l’hem fet de manera facilitada per les Encarnelles que ens han estat acompanyant durant aquests mesos en les diferents sessions que hem realitzat plegades.

De tot el que hem fet, les Encarnelles han elaborat un informe que es va presentar el passat 09/01 que recull el treball que hem fet entre totes les que hem assistit a les diferents sessions (model de gestió, objectius, valors, criteris, organització interna, participació, etc.) i aquells temes i debats que no estan tancats i que cal continuar treballant plegades. El podeu trobar aquí.

Aquest any 2017 és molt important per la vida de la nostra casa, ja que per fi disposarem de tot l’edifici tal i com l’havíem somiat, per això us volem animar a totes les sòcies i grups a venir a la propera assemblea del 26 de gener a les 19h on continuarem plegades el procés.

Ripoll, 25 és el nostre projecte feminista i necessita l’impuls de totes per anar creixent amb compromís i implicació, cuidar-lo i que ens cuidi per continuar sent un espai per a totes nosaltres i també per a moltes més!

US HI ESPEREM EL 26!!

Log in with your credentials

Forgot your details?