14-22/07:: Caravana Feminista Frontera Sud

caravana sud

Inscripcions des de Catalunya

CARAVANA A MELILLA “ABRIENDO FRONTERAS” 

Del 14 al 22 de juliol

Propera assemblea:

Dimarts 6 de juny a les 18h a Ca la Dona

QUI SOM?

Un grup de feministes que l’any passat vam donar suport i també vam participar en la Caravana “Obrim Fonteres” a Grècia volem autoorganitzar-nos per donar suport, i en la mida del possible participar en aquesta proposta de Caravana a la Frontera Sud. Pretenem denunciar les polítiques migratòries i d’asil tant de la UE com de l’estat espanyol.

El divendres 14 de juliol de 2017, la Caravana “Obrint Fronteres” partirà des de diferents punts de l’estat espanyol i viatjarà durant una setmana cap a la Frontera Sud. Aquesta Caravana inclourà també una caravana feminista, per sumar els esforços dels col·lectius feministes que formem part de la iniciativa.

Volem fer visible la presència de les dones en els processos migratoris i mostrar que les dones són també protagonistes i subjectes polítics, i, alhora, aquelles a qui vulneren més sistemàticament tots els seus drets, patint la violència masclista en tota la seva amplitud i crueltat.

Volem dir PROU per denunciar la impunitat existent; per recuperar la dignitat; per transmetre als que esperen a creuar les fronteres que lluitarem sense descans per la universalització dels drets humans i la solidaritat internacional.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu: feministessuportcaravana@gmail.com

PROGRAMA

Divendres 14: Sortida des dels diferents territoris cap a Madrid. Nit a Madrid.

Dissabte 15: Acte a Madrid. Sortida cap a Sevilla Acte a Sevilla. Nit a Sevilla

Diumenge 16: Sortida cap a Algesires. Acte davant el CIE d’Algesires-Tarifa. Nit a Tarifa.

Dilluns 17: Acte a Màlaga. Sortida cap a Melilla (viatge Nocturn).

Dimarts 18: Actes a Melilla.

Dimecres 19: Actes a Melilla. Possible trobada d’una delegació en Nador (el Marroc) amb col·lectius que treballen pel dret de les persones migrants a l’altre costat de la nostra frontera.

Dijous 20: Actes a Melilla.

Divendres 21: Viatge Melilla-Almeria (diürn). Acte a Almeria Nit a Níjar.

Dissabte 22: Acte a Almeria per denunciar la situació que viuen les treballadores i treballadors migrants en els hivernacles. Volta a cada territori.

Més info a: https://abriendofronteras.net/

Log in with your credentials

Forgot your details?