NOU taller::Com parlar en públic, amb Gemma Julià:: Matins de dj des del 28n

cargolReeditem el taller “Com parlar en públic”, amb Gemma Julià i el Projecte Vaca!

Com evitar els nervis que ens bloquegen, la veu tremolosa que fa que no se’ns entengui, els gestos repetitius que distreuen l’atenció de qui ens escolta?

Com motivar i implicar les persones que ens escolten d’una manera activa i dinàmica?

Per què es produeixen els malentesos? Com podem detectar-los i evitar-los?

Es tracta d’un curs eminentment pràctic dirigit a totes les dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la forma com es comuniquen.

D’una banda explorarem, sempre des del joc, una selecció de tècniques (disciplines provinents de la formació de l’actriu) per millorar l’ús del cos i de la veu. D’aquesta manera cada alumna descobrirà i aprendrà a modificar aquelles maneres de fer que no afavoreixen la comunicació i desenvoluparà el seu potencial expressiu i creatiu.

De l’altra banda, aquestes tècniques es posaran a la pràctica en diferents situacions segons els interessos de les participants (una ponència professional, una celebració familiar, una reunió veïnal, una conversa informal, una entrevista, un debat…).

Com a resultat les participants seran conscients de com s’expressen verbalment i amb el seu cos, tindran més confiança i aprendran recursos per treure més profit de tot el seu potencial.

Gemma Julià és llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de

gemma_1Barcelona, i en Psicologia a al Universitat Autònoma de Barcelona. Complementà la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Centres Cívics, empreses, associacions, etc.)

Quan: dijous 28 de novembre, i dijous 5, 12 i 19 de desembre, de 10.00h a 13.00h.

Inscripcions: aquí

Cost: aportació de 65e. Si ets sòcia de Ca la Dona o del Projecte Vaca, 52e. L’aportació per inscriure’t al curs la pots fer a la secretaria de Ca la Dona, o bé a la caixa d’enginyeres:  3025 0001 12 1433361800 (a l’assumpte posa-hi: ParlarIELTEUNOM)

Gràcies!

Log in with your credentials

Forgot your details?