Participa a la 3a FiraFeminista de Ca la Dona!(fins 20N Inscripcions obertes)

foto de la FEMFIRA 2edició!Benvolgudes… diumenge 30/11 farem la 3a.edició de la Fira Feminista d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona i, necessitem el teu suport i complicitat

Si diumenge 30N estàs per Barcelona, vine a Ca la Dona. Pots donar un cop demà a l’organització… Cedir peces per a la parada de Ca la Dona: portar roba i objectes que tinguis per casa i ja no fas servir i un parell de penjadors que et sobrin…Fer algun torn a la parada de Ca la Dona… Acollir les paradistes i les visites…

Des de divendres 14N pots portar els objectes, roba, utensilis…que ja no necessites, a  Ca la Dona. El diumenge 30N tindran oportunitat de canviar de mans i tenir una nova vida. Localitza la barra-penjador i la gran jardinera de palets. Si no ho veus al vestíbul de la casa, pregunta a secretaria.

Aquí tens un formulari per apuntar-te!: http://bit.ly/1ykZX5F

la FemFira de Ca la Dona.És la fira feminista d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona! Una fira amb activitats i parades on trobaràs objectes molt variats….roba, artesania, complements, joies, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discs, etc. per reutilitzar, reciclar, compartir, intercanviar…consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable, coneixent com ens ho fem per sortir de la crisi, projectes individuals o col·lectius.

Com en les edicions anteriors, entre les parades, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen pel sosteniment del projecte de Ca la Dona. Moltes gràcies per participar  fer possible la Fira feminista d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona!

Log in with your credentials

Forgot your details?